Souhlas se zpracováním osobních údajů 

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Iveta Pleyerová, se sídlem Velká Dominikánská 18, 412 01 Litoměřice, IČ: 12792543, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského úřadu v Litoměřicích, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • E-mail
  1. Jméno, příjmení, e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem komunikace a marketingových účelů. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
  2. V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti …
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Webový administrátor

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.